Cum Cumpar

Dupa ce alegi produsul si apesi butonul "Cumpara acum", poti finaliza comanda apasand pe "Finalizeaza comanda".

Daca lista preferintelor este inca deschisa, trebuie doar sa accesezi butonul "Continua cumparaturile".

Odata incheiata lista de cumparaturi din cosul tau, acceseaza butonul "Finalizeaza comanda" si urmeaza cativa pasi simpli:

- completeaza datele exacte pentru facturare si pentru adresa unde doresti sa fie facuta livrarea, urmand toate indicatiile cerute de nutritiamea.ro, necesare unei livrari impecabile. (circa 3 minute)
- ultimul pas il reprezinta alegerea modalitatii de plata si efectuarea platii in functie de procedeul ales.

Cum Platesc

O comanda nutritiamea.ro poate fi achitata  la livrare sau prin transfer bancar. Cum doresti!

La livrare

O comanda nutritiamea.ro poate fi achitata in numerar in momentul livrarii.

Transfer bancar

Metoda de plata preferata de clientii cu personalitate juridica.
Pentru a efectua plata prin transfer bancar va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa contact@nutritiamea.ro sau sa ne sunati la numarul de telefon 0726.117.915, pentru a primi detaliile necesare.
Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii pe email. Plata va trebui efectuata in maxim trei zile lucratoare - in caz contrar refuzam comanda considerand ca ea nu mai este dorita de client.

Online
Momentan se lucreaza si la implementarea platilor prin credit card.

Cum Livram

Produsele Herbalife sunt livrate la orice adresa din tara.

In masura in care avem in stoc produsul solicitat, livrarea se poate efectua in 24 ore de la plasarea comenzii. Suntem foarte rapizi.
Altfel, orice comanda efectuata pana in ora 15.00 (3 PM) va fi livrata a doua zi incepand cu ora 10.00 dimineata (10 AM).

Aveti optiunea de a alege intre doua modalitati de livrare.

Posta Romana - Cost: 10 RON - Timp de Livrare: circa 3 zile
Curierat Rapid - Cost: 28 RON - Timp de Livrare: circa 24 ore
 

Politica de Returnare

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Clientii NutritiaMea.ro pot returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

NutritiaMea.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.