FORMULA 2 COMPLEX DE MULTIVITAMINE

FORMULA 2 COMPLEX DE MULTIVITAMINE

Te ajuta sa iti completezi necesarul zilnic de vitamine si minerale ca parte dintr-o dieta echilibrata si sanatoasa.

  • Peste 15 vitamine si minerale pentru a te ajuta sa atingi necesarul zilnic
  • Vitamina A, acidul folic, B6, B12 si zincul ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar
  • Calciul si fosforul ajuta la intretinerea sanatatii oaselor si a dintilor
  • Vitaminele C si E protejeaza celulele de stresul oxidativ.

Luati o tableta de trei ori pe zi, in timpul meselor.

90 de tablete

66Lei

VITAMINE

CE SUNT VITAMINELE SI MINERALELE?

Vitaminele si mineralele reprezinta micronutrientii cheie necesari pentru o mare parte din reactiile chimice pe care corpul le desfasoara in fiecare zi. Multe minerale – precum calciul si magneziul – detin si roluri structurale in organism. Totusi, corpul nu poate produce toate vitaminele si mineralele de care are nevoie pentru a functiona la randament maxim. De aceea este atat de importanta o dieta sanatoasa.

CONSUM SUFICIENTE VITAMINE ȘI MINERALE?

O dieta echilibrata iti furnizeaza vitaminele si mineralele esentiale, dar poate fi dificil sa consumi toti nutrientii necesari doar prin alimentatie. Suplimentele zilnice de vitamine si minerale te pot ajuta sa iti asiguri dozele recomandate zilnic, in fiecare zi.

CE AR TREBUI SĂ MĂNÂNC?

Majoritatea alimentelor pe care le consumi furnizeaza anumite vitamine si minerale esentiale. Alimente deosebit de bogate in nutrienti sunt fructele, legumele si cerealele. Fiecare substanta nutritiva are alta utilizare in corp, astfel incat persoane diferite vor benefi cia de pe urma cresterii consumului de anumite vitamine si minerale. De exemplu, potasiul (gasit in banane) contribuie la functionarea normala a muschilor si la mentinerea unei tensiuni arteriale in limite. Spanacul este bogat in vitaminele C si E, care protejeaza celulele de stresul oxidativ, in timp ce fosforul si calciul continut de lapte, iaurt si seminte mentine sanatatea oaselor.Vitaminele B ajuta organismul la convertirea alimentelor in combustibil, iar vitamina K sustine sanatatea oaselor si detine un rol important in coagularea sangelui.

AM EXPLICAT CAT SUNT DE IMPORTANTE VITAMINELE SI MINERALELE IN DIETA TA, PRECUM SI ROLUL PE CARE IL JOACA IN ORGANISM, DAR STII CE ALIMENTE LE CONTIN?

Branza

Vitamine:
A, B2, B5, D

Minerale:
calciu, iod

Oua

Vitamine:
A, biotina

Minerale:
fier, seleniu, iod

Somon

Vitamine:
B1, B5, B6,
B12, D, biotina

Minerale:
calciu, iod, seleniu

Broccoli

Vitamine:
C, K, folati

Minerale:
zinc, calciu

Nuci

Vitamine:
B1, B2, B6, biotina

Minerale:
cupru, zinc, calciu,
magneziu, seleniu

Slabeste natural
Satisfactie garantata

detalii