DESPRE PRODUSELE HERBALIFE

STIINTA DIN SPATELE PRODUSELOR HERBALIFE

Este usor sa vorbesti despre o nutritie echilibrata, dar este mai greu sa o pui in practica. De aceea, echipa noastra de oameni de stiinta si de doctori si-au petrecut ultimii 35 de ani creand produse Herbalife delicioase, cu un aport controlat de calorii, de inalta calitate, care sa iti faciliteze adoptarea unui plan nutritional echilibrat.

De la laureat al premiului Nobel* in medicina la fostul director al Agentiei pentru Alimente si Medicamente, fiecare membru al Comitetului Consultativ in Nutritie se afla printre cei mai buni din domeniul lor, expertiza lor oferindu-ti incredere in produsele noastre. In acelasi timp ei se asigura ca stiinta din spatele produselor este intarita de testele clinice si literatura stiintifica de specialitate.

John Agwunobi M.D., M.B.A., M.P.H.

Director de Sanatate si Nutritie

Steve Henig PH. D.

Profesor Stiintific Emerit, Membru, Institutul de Nutritie Herbalife

David Heber M.D., PH. D., E.A.C.N., E.A.S.N

Presedinte, Institutul de Nutritie Herbalife

Dana Ryan PH. D., M.A.

Manager Senior, Performanta Sportiva si Educatie

John Heiss PH. D.

Director Senior, Sport si Fitness, Worldwide Product Marketing

Luigi Gratton M.D., M.P.H.

Director de Sanatate si Nutritie

Louis Ignarro PH.D.

Laureat al Premiului Nobel* in domeniul medicinii, Membru, Institutul de Nutritie Herbalife

Rocio Medina M.D.,

Presedinte, Institutul de Nutritie Herbalife

Gary Small M.D.

Membru, Institutul de Nutritie Herbalife

Vasilios “Bill” Frankos ph.D., M.S.

Vicepresedinte Senior, Stiinta, Conformitatea si Siguranta Produselor la nivel global

100+ Doctori
250+ Oameni de Stiinta

25+

Experti
din toate colturile lumii In domenii ca
Nutritie, Stiinta si Sanatate alcatuiesc Consiliul de Nutritie Herbalife

INGREDIENTE MINUNATE

Ingredientele din produsele Herbalife® trebuie sa indeplineasca cele mai stricte standarde in ceea ce priveste identitatea si puritatea.

NUTRITIE BAZATA PE STIINTA

Produsele Herbalife® sunt create de echipa noastra de oameni de stiinta si doctori, pentru a oferi beneficii consumatorilor. De asemenea, se asigura si ca stiinta care sta la baza produselor noastre este sustinuta de literatura de specialitate si studii clinice.

TESTARE ATENTA

Diferitele runde de testari in cadrul proceselor garanteaza ca produsele Herbalife® intrunesc sau depasesc standardele reglementate, de la verificarea puritatii si concentratiei ingredientelor, la inspectia finala a produselor finite.

PRODUSE CU GRIJA

Produsele Herbalife® sunt realizate astfel incat sa intruneasca sau sa depaseasca actualele bune practici de productie (cGMPs). Acestea duc la crearea unor sisteme care asigura ca procesele si instalatiile de productie sunt bine proiectate, monitorizate si controlate.

NUTRITIA LA DISPOZITIA TA

Ne folosim de tehnologie avansata pentru a monitoriza mediul in care sunt pastrate produsele finite si pastram esantioane, pentru a ne asigura de calitatea acestora, pe perioada de valabilitate.

800,000 MP

CREATORII UNUI PRODUS DE CALITATE

Dimensiunea fabricii Herbalife de inovare si productie din Winston-Salem, Carolina de Nord. Cu o circumferinta incredibila de 3 mile, este cea mai mare fabrica Herbalife de pana in prezent, deschisa in mai 2014 cu scopul de a ne creste abilitatea de a furniza produse de top in domeniul nutritiei catre oamenii din intreaga lume.

Slabeste natural
Satisfactie garantata

detalii