FORMULA 1 EXPRESS BATOANE - SET 7 BUC

FORMULA 1 EXPRESS BATOANE - SET 7 BUC

Batonul F1 Express are toate calitatile nutritionale ale unui shake sau ale unei mese sanatoase. Acest produs este menit a fi consumat ca parte a unei diete cu aport caloric scazut, asociata cu alte alimente si impreuna cu o activitate fizica regulata.

Incercati noua aroma cu Gust de Fructe de Padure si Iaurt – o senzatie proaspata cu aroma de fructe!

O masa sanatoasa atunci cand esti in miscare:

  • Contine un echilibru excelent de nutrienti cheie incluzand un nivel ridicat de proteine si fibre, vitamine si minerale.
  • Aport caloric controlat, continând aproximativ 207 kcal per baton
  • 13g de proteine in fiecare baton, pentru a te ajuta sa iti construiesti masa musculara slaba
  • 8g de fibre per baton, ajuta la completarea cantitatii zilnice necesare de fibre
  • Poate fi consumat si de vegetarieni
  • Nu contine conservanti artificiali
  • O masa sanatoasa si convenabila atunci cand esti in miscare
  • Disponibil cu aroma de Ciocolata, Fructe de Padure si Iaurt

Savureaza zilnic Batonul F1 Express ca optiune pentru o masa sanatoasa.

7 batoane

61Lei

Alege aroma dorita


NU FACE COMPROMISURI IN CEEA CE PRIVESTE O BUNA NUTRITIE!

Herbalife te ajuta sa nu mai depui atatea eforturi pentru a manca sanatos. De ce este acest lucru important? Deoarece stim ca indiferent de bunele noastre intentii, exista momente in care cu totii facem alegeri alimentare nesanatoase, aducand tot felul de scuze.

Un studiu european a descoperit faptul ca majoritatea persoanelor indica lipsa timpului si faptul ca nu le place gustul alimentelor sanatoase drept motivele lor principale pentru a manca nesanatos*. Pentru altii, cauza are strict legatura cu lipsa cunostintelor. S-ar putea sa ai senzatia ca ceea ce mananci este sanatos, dar ai verificat daca dieta ta iti furnizeaza toate substantele nutritive de care are nevoie organismul?

Necesitand o pregatire minima si fi ind extrem de practice pentru a fi luate pe drum, produsele noastre delicioase si nutritive sunt ideale pentru un stil de viata ocupat si reprezinta modalitatea perfecta de a scapa de scuze.

Gary Small
membru
Comitetul
Consultativ in Nutritie

Gary Small este autorul a peste 500 de lucrari stiintifice si i-au fost acordate numeroase premii si distinctii pentru munca sa in domeniul sanatatii mintii si a imbatranirii sanatoase.

Slabeste natural
Satisfactie garantata

detalii