FIBRE DIN MAR SI OVAZ FARA ZAHAR

FIBRE DIN MAR SI OVAZ FARA ZAHAR

Fibrele din mar si ovaz reprezinta o modalitate simpla si delicioasa de a creste necesarul zilnic de fibre. Un amestec unic de fibre solubile si insolubile, fara zahar* sau indulcitori artificiali. Fibrele din mar si ovaz contin 6 surse naturale de fibre: mar, ovaz, porumb, citrice, cicoare si soia.

  • 5g de fibre per portie
  • 6 surse naturale de fibre
  • 18 kcal per portie
  • Nu contine zaharuri*
  • Nu contine indulcitori artificiali
  • Contine atat fibre solubile cat si insolubile
  • Se poate prepara cu apa sau poate fi adaugat in shake-ul preferat Formula 1

Amestecati o masura (6,8g) cu 150ml de apa sau adaugati o masura in shake-ul preferat.

Savurati acest produs in cadrul unei diete variate si echilibrate, ca parte a unui stil de viata activ si sanatos.

Fiecare portie contine 5g de fibre si 18 calorii.

*Contine 0.1g de zahar din surse naturale.

118Lei

CE SUNT FIBRELE?

Fibrele reprezinta un tip de carbohidrati (nedigerabili) gasiti in general in alimente vegetale – fructe, legume si cereale. Parte esentiala a unei diete sanatoase*, fibrele joaca un rol cheie intr-o digestie normala. Exista doua tipuri de fibre, insolubile si solubile, iar ambele isi au rolul lor in sistemul digestiv. Spre deosebire de alti carbohidrati complecsi, fibrele nu sunt usor descompuse de sistemul digestiv, astfel incat majoritatea lor trec nedigerate prin intestinul subtire; ele reprezinta substante de balast.

MANANC SUFICIENTE FIBRE?

Fibrele constituie cel mai important factor dietetic ce ajuta la mentinerea unei functii gastrointestinale normale*. De aceea, adultilor li se recomanda sa consume 25 g de fibre zilnic**. Multe persoane nu reusesc sa isi acopere necesarul zilnic de fibre. Studiile au demonstrat ca 72 % dintre barbati si 87 % dintre femei nu ating recomandarea de 25 g de fibre pe zi***. In cazul in care consumi prea putine fibre, creste-le aportul in dieta treptat si bea o cantitate sufi cienta de apa.

CE AR TREBUI SA MANANC?

O combinatie de fibre solubile si insolubile dintr-o varietate de surse. Alimente precum broccoli, morcovi, mere, ovaz si linte furnizeaza fibre solubile, care pot fi in general descompuse de bacteriile din intestin. Pe de alta parte, fibrele insolubile pot fi descompuse intr-o mai mica masura si trec, de regula, prin intestine fara a fi modifi cate. Surse de buna calitate includ graul, cerealele integrale, nucile, semintele, asolea si legumele cu frunze de culoare verde inchis.

ACUM CA STII CA AI NEVOIE ZILNIC DE 25 G DE FIBRE, IATA CATEVA ALIMENTE COMUNE SI CANTITATEADE FIBRE PE CARE O FURNIZEAZA, PENTRU A TE AJUTA SA ITI GESTIONEZI CONSUMUL ZILNIC.

2 felii de paine

4g fibre

1 mar mediu

4g fibre

1 banana medie

3g fibre

1 cartof mic copt cu coaja

3g fibre

30 g de cereale bogate in fibre

4g fibre

Slabeste natural
Satisfactie garantata

detalii