BETA HEART - AROMA DE VANILIE

BETA HEART - AROMA DE VANILIE

Beta heart® este o pudra nutritiva ce contine ingredientul cheie OatWell™ beta glucan din ovaz – despre care s-a demonstrat ca scade sau mentine nivelul de colesterol*.

  • 3 g beta-glucani ajuta la reducerea colesterolului*(2 masuri)
  • 1.5g beta-glucani ajuta la mentinerea colesterolului**(1 masura)
  • Fara zaharuri
  • Fara indulcitori artificiali
  • Bogat in fibre (3 g per masura)
  • Sursa de proteine
  • 25 kcal per masura

* S-a demonstrat ca beta-glucanul din ovaz actioneaza asupra scaderii colesterolului din sange. Colesterolul cu valoare ridicata este un factor de risc in dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanii contribuie la mentinerea colesterolului in limite normale. Efectele benefice sunt obtinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucani din ovaz. Boala coronariana are multipli factori de risc, iar modificarea unuia dintre acesti factori de risc poate avea sau nu un efect benefic.


** Beta-glucanii din ovaz contribuie la mentinerea nivelului normal de cholesterol. Aceasta afirmatie poate fi folosita doar pentru alimentele care contin minim 1g de beta-glucani din ovaz, tarate de ovaz, orz, tarate de orz sau din amestecuri din sursele enumerate per portie cuantificata. In sustinerea acestei afirmatii consumatorul trebuie sa fie informat ca efectele benefice sunt obtinute in urma unui consum de 3g de beta-glucani din ovaz, tarate de ovaz, orz, tarate de orz sau din amestecuri ale acestor beta-glucani.

Amestecati 2 masuri cu apa pentru a obtine o bautura fara zahar. Il puteti prepara si cu suc de fructe sau il puteti adauga in shake-ul preferat Formula 1, pentru a fi consumat o data pe zi. Optional, puteti consuma de doua ori pe zi daca preparati bautura folosind 1 masura Beta heart®.

154Lei

Slabeste natural
Satisfactie garantata

detalii